Skip to main content

η ιστορία μας

στον χώρο ενός παλιού κρεοπωλείου

Εκεί δημιουργούνται

Χοιρινό σουβλάκι που κάνει αμέσως τη διαφορά στην υφή και τη γεύση: μεγάλα και τροφαντά κομμάτια ψαχνό, τρυφερό και ζουμερό, αλλά μασίφ, με σώμα, με ενδιάμεσα κομματάκια λιπάκι τόσο όσο, καλοψημένο και μυρωδάτο. Πίτες-αφρός, νοστιμότατες και θαυμαστά ψημένες, και χοιρινός γύρος εξαιρετικός, από αυτούς που δεν τους χορταίνεις ποτέ, και με γεύση, αν μπορώ να πω, χωριάτικη, ρουστίκ.

Οι ταπεινές αρχές

Πρώτα πρέπει να μάθεις να πιάνεις την τσιμπίδα και μετά το σουβλάκι. Στο ελάχιστων τετραγωνικών μαγαζί που λαμποκοπάει φτιάχνει το πιο νόστιμο τυλιχτό: διαλεχτό κρέας (χοιρινό καλαμάκι χωρίς λίπη ή μίνιμαλ και υπέροχο μπιφτέκι), ντομάτα, κρεμμύδι, κόκκινο πιπέρι, μαϊντανός για τη φρεσκάδα, πίτα τραγανή και αλάδωτη και γιαούρτι για τη δροσιά. Για τζατζίκι ούτε λόγος, καλύπτει τη γεύση.